Feestelijke start Ultimate BDSM Saturday

Afgelopen zaterdagavond was de Feestelijke start Ultimate BDSM SATURDAY (voorheen vrijdag). Het was een gemengde party en dus geen specifieke Femdomparty. Deze is er overigens 24 september wel in de club (dus noteer in je agenda) maar op die avond ben ik helaas verhinderd, dus ik besloot naar deze avond te gaan. Vooral omdat ik benieuwd was naar de verbouwing. Mijn eigen sub was dit weekend op stap, dus het leek me de perfecte gelegenheid om met “wat vers bloed” op stap te gaan. Verandering van spijt doet eten, zegt men wel eens. Dus sprak ik af met een nieuw subje (zijn ervaring lees je hier).

Feestelijke start Ultimate BDSM Saturday

Klokslag half 7

De party begon om 20.00 uur en aangezien het vanaf Den Haag, zo’n anderhalf uur rijden is, mocht het subje mij exact om 18:30 uur ophalen. En dat deed hij goed. Om klokslag half 7 kreeg ik een belletje dat hij voor het huis stond, precies zoals mijn verzoek had geluid. Eenmaal buiten, stapte hij uit om mijn tassen aan te pakken en de portier voor mij open te houden. In de heerlijke koele auto, stond een koud flesje Zero voor me klaar en een glas. Ook had hij voor heerlijke bonbons gezorgd (incluis het sleuteltje van zijn cb). De weg er naar toe verliep gezellig kletsend, zodat we binnen no time in Beek en Donk waren.

Positieve metamorfose

Na omkleden, klikte ik subje aan de leash en zijn we de club rond gelopen. In vergelijking met de vorige keer heeft de club een positieve metamorfose ondergaan. De kleine speelkamers (veelal met bedden) zijn er nog steeds maar er is nu een prachtige grote, open ruimte bij gekomen. Met een barretje en diverse mogelijkheden om te spelen. Een absolute verbetering! Natuurlijk zijn er in de club ook genoeg andere plekken tot spelen en – als je zou willen – staan er twee jacuzzi’s waar je gebruik van kunt maken. De buitenplaats is goed opgeknapt (met zwembad) en biedt ruimte voor veel spelmogelijkheden. Het was dit weekend prachtig weer, dus er werd volop gebruik van gemaakt.

Gemengd feest

Een gemengd speelfeest is natuurlijk iets anders dan een Femdomfeest. Vooraf had ik het idee dat er vooral Meesters en slavinnen zouden zijn, maar dat viel gelukkig mee. De verhouding was naar mijn gevoel zo’n 50/50. Toch is de sfeer op een gemengd feest niet te vergelijken met een Femdom party. En die laatste heeft absoluut mijn voorkeur. Desondanks hing er een gemoedelijke sfeer waardoor het voor iedereen prettig vertoeven was. En als je zin had om te spelen, dan was er altijd wel een plek te vinden om dit te doen.

Programma van de avond

Het feest werd geopend met een welkomswoord en – in dit geval – een dankwoord voor Rocket, die gisterenavond zijn laatste avond bleek te hebben als fotograaf van de party. Het is mij niet bekend aan wie hij het stokje gaat overdragen, als dit al wordt overgedragen. In de loop van de avond werden er meerdere workshops gegeven. Een beetje gemiste kans; ze werden uitsluitend gegeven door dominante mannen. Ik had het luist leuk gevonden als er minimaal één workshop was gegeven door een Dominante dame. Voor de balans, zeg maar.

Er was blijkbaar nog een verkiezing van het mooist aangeklede stel, maar die is langs me heen gegaan, want ik heb daar niets over gehoord. Misschien was dat net op het moment dat ik mijn subje buiten stond te zwepen.

Hard en droog

Bij de entreeprijs (45 euro p.p., ten opzichte van de vorige keer een prijsverhoging van 5 euro, p.p.) zit de mogelijkheid om te eten en drinken. Ik vind het fijn als je vooraf alles regelt en de rest van de avond je portemonnee op zak kunt houden (of in dit geval in de locker). Zo enthousiast als ik de vorige keer was, was ik het dit keer een stuk minder. Het eten vond ik niet zo lekker als de vorige keer (lauw en laf) en het brood was helaas (oneetbaar) hard en droog. Dat kan een momentopname zijn geweest, dus hopelijk is het de volgende keer weer smaakvoller. Ook zaten er op het glas van mijn eerste drankje, nog de rode sporen van mijn voorganger.

Hand kussen

Na afloop heeft subje mij weer naar huis mogen rijden en dat heeft hij keurig gedaan. Voor mijn deur stapte hij netjes uit, opende mijn portier, pakte mijn tassen uit de auto en mocht hij vluchtig mijn hand kussen. Het was een leuke eerste kennismaking.

Praktische informatie Ultimate Femdom

De eerstvolgende Ultimate Femdom party wordt gehouden op24 september 2023, van 14.00 tot 20.00 uur. De kosten zijn 45 euro per persoon, inclusief dranken en een vers bereid buffet. Er is een dresscode: kinky kleding, lak, leer, rubber, zwarte kleding en subs moeten minimaal “gekleed” zijn in pols- en enkelboeien.

De party is speciaal voor dominante vrouwen en onderdanige mannen. Aanmelding is verplicht en dit kan je vooraf doen via een aanmeldformulier die je (onder andere) kunt vinden op de aankondiging op Fetlife. Je kunt vrij parkeren voor de deur. Voor de rijders van elektrische auto’s; er staan helaas geen laadpalen op de parkeerplaats.
Adres: Ultimate Dream, Willemstraat 9b, Beek en Donk (Noord Brabant).

Ook jouw Femdomparty besproken?

Organiseer jij ook een Femdomparty? Laat het ons vooral weten en stuur een mailtje naar info@femdom-lifestyle.nl. Wie weet, bespreken we de volgende keer jouw party.

Meer informatie

Een fijne eerste kennismaking met Meesteres Moriah
Hoe Femdom is de Ultimate Femdomparty
Hoe hebben we de Femdom party slave games beleefd?
The Real Boss, een gezellige FemdomParty in Den Haag

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *