The Real Boss, een gezellige FemdomParty in Den Haag

Het is alweer heel wat jaar geleden dat door de oprichters van Club Femme in Den Haag drukbezochte Femdomparty’s werden georganiseerd. Destijds gesitueerd in Love Hotel Bananas. Helaas heeft dit Love Hotel enige tijd terug haar deuren gesloten en is ook Club Femme gestopt met het organiseren van Femdomparty’s. Meer dan jammer, want Femdomparty’s worden steeds populairder, terwijl het aantal gelegenheden lijkt af te nemen. Gemengde speelgelegenheden zijn er genoeg, maar een gemengd BDSM speelfeest is niet te vergelijken met een Femdomparty. Op een echte Femdomparty komt magie tot leven…

The Real Boss, een gezellige FemdomParty in Den Haag

The Real Boss

Gelukkig heeft Den Haag er – sinds eind vorig jaar – een nieuwe Femdomparty bij: The Real Boss. De party wordt georganiseerd door Madama Caminada, een prachtige, stijlvolle, warme, gepassioneerd mistress. Voor haar party’s maakt zij gebruik van de speelgelegenheid The Boss aan de Rijkswijkseweg 536 in Den Haag. Helaas waren wij tijdens de lancering in september 2022 niet in de gelegenheid erbij aanwezig te zijn, maar deze tweede editie lieten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan.

De ontvangst door Madama Caminada is warm, enthousiast en hartelijk. Ze neemt voor alle aanwezigen uitgebreid de tijd een praatje te maken. De sfeer is gemoedelijk en nodigt uit tot fijne – soms intense – gesprekken met gelijkgestemden. Altijd fijn kennis te maken met nieuwe gezichten maar het is ook fijn oude bekenden terug te zien en bij te kletsen.

Partners in crime

Het is opmerkelijk hoe de sfeer op Femdomparty’s afwijkt van gemengde party’s. Dat was destijds al duidelijk bij de party’s van Club Femme, maar ook nu weer goed te voelen. Op een Femdomparty kom je geen “haantjesgedrag” of opdringerige mannen tegen en de aanwezigheid van uitsluitend dominante dames, schept een onderlinge band als een soort partners in crime. Door deze gelijkgestemde verbondenheid hangt er al snel een vertrouwde sfeer, uitnodigend en gemoedelijk. Op een Femdomparty heb ik persoonlijk nog nooit een vervelend moment meegemaakt. Het respect naar alle aanwezige vrouwen maakt deze feesten veilig, plezierig en bijzonder. Eigenlijk zou het normaal moeten zijn, maar de werkelijkheid kent helaas ook andere gezichten.

Kleine speelruimten

The Boss biedt ruimte voor maximaal 40 aanwezigen en bestaat uit een gezellige bar en een paar kleinere speelruimten. Het feit dat de party “vol” (uitverkocht) was, zorgt ervoor dat de beperkte speelruimten snel vol zitten. Enerzijds doet zo’n kleine(re) ruimte natuurlijk heel knus aan, maar het heeft ook beperkingen. Een zweep heeft nou eenmaal een bepaalde ruimte nodig om goed gehanteerd te kunnen worden. Helaas is die ruimte er niet of nauwelijks en door het beperkte oppervlakte, sta je elkaar al snel in de weg. Ook wat meer verlichting is welkom, want in het donker zoeken naar een zwarte zweep, in een zwarte tas is een behoorlijke uitdaging.

Maar ik wil zeker niet klagen of ondankbaar lijken, want ik ben heel blij met dit initiatief. Het aantal gelegenheden in Den Haag waar je dit soort party’s kunt organiseren, is nou eenmaal erg beperkt. Dus dan maar genoegen nemen met iets kleinere speelruimten. Het maakt de sfeer er niet minder om en het heeft ook wel iets knus; je komt namelijk geregeld dezelfde gezichten tegen, wat uitnodigt tot een spontaan praatje.

Praktische informatie The Real Boss

De party wordt gehouden van 15.00 tot 21.00 uur. De kosten zijn 20 euro per persoon. De party is speciaal voor Dominante dames en onderdanige mannen. Vooraf aanmelden is verplicht. De drankjes zijn voor eigen rekening. Een handjevol onderdanige mannen serveren heerlijk hapjes, dus honger hoef je niet te lijden.  Vooralsnog wordt de party drie keer per jaar georganiseerd.

In de buurt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Vanaf 18.00 uur gaat de parkeermeter lopen (mogelijkheid tot parkline), tot die tijd sta je er gratis.

Ook jouw Femdomparty besproken?

Organiseer jij ook een Femdomparty? Laat het ons vooral weten en stuur een mailtje naar info@femdom-lifestyle.nl. Wie weet, bespreken we de volgende keer jouw party.

Meer informatie

Hoe hebben we de Femdom party slave games beleefd?
Hoe femdom is de Ultimate Femdomparty?
Wat is Femdom?
De historie van Femdom

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *