Hoe femdom is de Ultimate Femdomparty?

Ons landje kent niet heel veel Femdomparty’s maar zo nu en dan wordt er toch iets georganiseerd. Dit keer was de party in Beek en Donk (Noord Brabant). De BDSM-club (zo stond het vermeld op Fetlife) “Ultimate Dream” organiseerde dit weekend de “Ultimate Femdomparty”. Na aankondiging op fetlife stond al snel vermeld dat de party “vol” was en dat aanmelding niet meer mogelijk was. Eigenwijs als ik ben, stuurde ik – ondanks deze waarschuwing – enige weken geleden toch een aanmelding in en gelukkig werd deze vlot gehonoreerd. Fijn.

Hoe femdom is de Ultimate Femdomparty?

De omschrijving van de party klonk veelbelovend: Vrouwen dienen met respect behandeld te worden, dominante mannen werden niet toegelaten, alle subs zouden ten dienste staan van alle aanwezige dominante dames, subs zouden kunnen worden gebruikt als meubilair en er was een dresscode.

Omdat ik Femdomparty’s een warm hart toedraag en ik veel vragen ontvang van dames wat ze van een Femdomparty kunnen verwachten, vind je hieronder mijn verslag van deze party.

Rondleiding

Het is onze eerste keer dat we club Ultimate Dream binnen stappen, dus we maken graag gebruik van de vriendelijk aangeboden rondleiding. Voordat we dit gaan doen, kleden we ons eerst om in de kleedruimte (met een ruime hoeveelheid afsluitbare lockers). In strak korset gehuld en met mijn sub aan de leash, melden we ons bij de receptie voor de rondleiding.

Tijdens de rondleiding wordt mij snel duidelijk dat Ultimate Dream vooral de sfeer uitademt van een parenclub (seks gericht) en dat het maar betrekkelijk weinig BDSM mogelijkheden heeft. Wat me in de verschillende ruimtes vooral opvalt, zijn de hoeveelheid bedden. Drie bedden hier, vier bedden daar, een jacuzzi en nog veel meer bedden. Hier en daar is er wel iets “BDSM-achtigs” te ontdekken (sling, schavot, een kooi, een andreaskruis en die vele haken) maar ik zou deze club niet de titel “BDSM-club” willen geven. Om jezelf op die manier te kunnen etiketteren komt meer kijken, want nog los van het ontbreken van voldoende spannende uitdagingen, zijn er nauwelijks ruimtes die groot genoeg zijn (of niet volgepropt met bedden) waar je goed zou kunnen zwepen. Ik heb inmiddels begrepen dat er iets bijgebouwd gaat worden, speciaal voor de BDSM, maar dat is er nu nog niet.

Waar ik wel blij van word, is de mogelijkheid tot buitenspelen. Helaas is er nu weinig buiten te beleven en is het vooral een ongezellige opslagplek voor bouwmaterialen, die ongetwijfeld binnenkort gebruikt zullen worden voor de “BDSM-uitbouw”. Ook begrijp ik dat de tuin opgeknapt gaat worden. We wachten af. Er staat in ieder geval een kooi, dus daar kan ik mijn sub even een tijdje in parkeren. Zijn dwangbuis zorgt ervoor dat hij niet onderkoeld raakt. Zo heb ik mijn handen vrij om gezellig met de aanwezige dames te kletsen.

De sfeer

De sfeer van de party is laagdrempelig en gemoedelijk. Vind ik het echt Femdom? Nee, dat vind ik het niet, maar misschien ben ik een veeleisend typje. Bij binnenkomst valt mij direct op dat er vooral veel subjes zijn, die de plekken op de comfortabele bank bezet houden. Wat is er mis met de vloer, of waarom blijven ze niet staan? Dit beeld blijft me achtervolgen tot in de eetzaal. Subjes die met hun blote billen (zonder handdoek) op een stoel aan tafel zitten, vind ik tijdens een Femdom party niet alleen not done, maar vooral erg onsmakelijk (leg in hemelsnaam een handdoek op die stoel, die waren echt voldoende aanwezig). Mijn sub is de enige sub, die tijdens het eten precies zit waar hij hoort, namelijk op zijn knieën op de grond. Gelukkig krijgt hij navolging van de sub van een meesteres die gezellig bij mij aan tafel komt zitten. Verder zie ik alle subs op een stoel zitten. Erg bijzonder.

Gratis drankjes

Het prettige aan de party vind ik het feit dat je bij binnenkomst eenmalig een entreeprijs betaalt (40 euro p.p.) en dat vervolgens het eten en de drankjes gratis zijn. Gedoe met geld stoort me, dus dit concept vind ik prettig. Het eten is overigens van prima kwaliteit. Smaakvol en voldoende keuze.

Gezellige gesprekken

Tijdens de party voer ik meerdere gezellige gesprekken met andere dominante dames, waardoor ik – ondanks het teveel aan “parenclubsfeer” – een meer dan aangename middag heb. Hier en daar een bekend gezicht, maar vooral ook veel onbekende gezichten waarmee het aangenaam vertoeven is. Altijd fijn om nieuwe gelijkgestemden te leren kennen en daar zijn dit soort party’s perfect voor geschikt.

Voor herhaling vatbaar?

De sfeer op de party maakt veel goed en de gastvrouwen doen absoluut hun best er een fijne femdomparty van te maken. Dit, samen met de fijne ontmoetingen die ik heb, dragen bij aan een prettige dag. Voor een eventuele volgende keer wacht ik liever tot de uitbreiding van de BDSM-ruimte is gerealiseerd. Hopelijk komen er wat meer speelmogelijkheden bij, wat mijn sadistische aard meer doet ontvlammen. Ook mogen – wat mij betreft – de teugels (lees: huisregels) wat strakker. Subs horen wat mij betreft niet op de bank, het verschil mag goed duidelijk zijn tussen de dames en de mannelijke onderdanigen. Maar smaken verschillen en iedereen beleeft natuurlijk “zijn eigen Femdom”. Deze “vrijere” manier is laagdrempelig(er) en daar is natuurlijk ook iets voor te zeggen. Persoonlijk prefereer ik meer “discipline”.

Praktische informatie Ultimate Femdom

De eerstvolgende Ultimate Femdom party wordt gehouden op 21 mei 2023, van 14.00 tot 20.00 uur. De kosten zijn 40 euro per persoon, inclusief dranken en een vers bereid buffet. Er is een dresscode: kinky kleding, lak, leer, rubber, zwarte kleding en subs moeten minimaal “gekleed” zijn in pols- en enkelboeien.

De party is speciaal voor dominante vrouwen en onderdanige mannen. Aanmelding is verplicht en dit kan je vooraf doen via een aanmeldformulier die je (onder andere) kunt vinden op de aankondiging op Fetlife. Je kunt vrij parkeren voor de deur. Voor de rijders van elektrische auto’s; er staan helaas geen laadpalen op de parkeerplaats.
Adres: Ultimate Dream, Willemstraat 9b, Beek en Donk (Noord Brabant).

Ook jouw Femdomparty besproken?

Organiseer jij ook een Femdomparty? Laat het ons vooral weten en stuur een mailtje naar info@femdom-lifestyle.nl. Wie weet, bespreken we de volgende keer jouw party.

Meer informatie

Hoe hebben we de Femdom party slave games beleefd?
The Real Boss, een gezellige FemdomParty in Den Haag
Wat is Femdom?
De historie van Femdom

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *