Hoe hebben we de Femdom party slave games beleefd?

Dit weekend was het tijd voor Femdom party “slave games“! Een Femdom party over de grens in België, om precies te zijn in het Fetish café in Antwerpen. Een idyllische locatie in een klein zijstraatje (je loopt er zo voorbij) in de buurt van de Grote markt. Helaas waren we iets te laat vertrokken waardoor, vooraf een terrasje pakken, niet meer mogelijk was. Maar dat is zeker een aanrader, want Antwerpen is een mooie en leuke stad.

Femdom party slave games

Slave games

In het Fetish Café worden regelmatig fetish party’s gehouden en deze zondag betreft het een Femdom party met als thema “slave games”. Dat klinkt veelbelovend. In de aankondiging is te lezen dat er veel interactie zou zijn tussen de Femdom lady’s en verschillende subs. Dat klinkt goed, dus met een veelbelovende glimlach rijden we naar Antwerpen. Parkeren doen we in de Parking van de Grote Markt op een kleine 200 meter van het Fetish Café. Het adres en de tarieven vind je online.

Fetish Café

Voor ons is het Fetish Café bekend, maar voor diegene die er nog niet eerder zijn geweest, zal ik een korte beschrijving geven. Het café is niet groot, maar daardoor doet het bijzonder knus aan. Wanneer je binnenkomt, kun je met een trap naar beneden, waar het café is gevestigd. Rechts zijn de toiletten en rechtdoor een gezellige bar. Door de ruwe stenen wanden krijgt het café de uitstraling van een kerker. Deze sfeer zie je vooral terug in de – iets lager gelegen – speelruimte. In de speelruimte zijn diverse mogelijkheden je sub vast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan haken, stangen, andreaskruis, kooien, schandpaal, et cetera. Laat ik de ruimte omschrijven als een heerlijke inspirerende plek. Tegen één van de muren is een lange houten bank gevestigd, waar je kunt zitten om te kijken naar alle inspirerende volteringen.

Naast de bar is een kleine ruimte waar je je kunt omkleden. Je kleding en eventueel tassen kun je daar achter laten. Er zijn geen lockers, wel kun je gebruik maken van kleine bakjes voor waardevolle spullen (telefoon, portemonnee, autosleutels, sieraden). De bakjes kunnen veilig achter de bar worden gelegd.

Hoe was de party

Aan het begin van de party worden er kaartjes uitgedeeld waarop subs informatie kunnen schrijven zoals: pijngrens, do’s (dingen die je héél leuk vindt) en don’ts (de absolute no go’s). Ook zijn er kaarten die je als sub kunt dragen wanneer je niet openstaat voor het spel met een (andere) Dominante Dame. Fijn voor de (kijkende) beginneling of subs die uitsluitend met hun eigen Lady mogen spelen. Fijn dat ook daarvoor ruimte is.

Het is een gemêleerd gezelschap, waarbij de gemiddelde leeftijd wat lager ligt dan de eerder beschreven Femdom Party’s. Is dat erg? Nee, zeker niet. Er hangt een fijne, gemoedelijk, respectvolle sfeer. Her en der bieden subs zich op een niet opdringerige manier aan en soms ligt het initiatief bij de Dominante dame.

Opgeruimd staat netjes

Nadat de kaartjes zijn uitgedeeld en ingevuld zijn, neem ik mijn sub aan de leash mee naar de speelruimte. Het is daar nog rustig als we beginnen te spelen. Naast een bevriende Meesteres met haar sub, is er nog niemand. Dat geeft de mogelijkheid een fijne plek uit te zoeken. Mijn keuze gaat uit naar een hangende stang, waar ik mijn sub aan twee kanten met zijn boeien aan vast kan maken. Met zijn dwangbuis aan en masker over zijn hoofd, waardoor hij niks meer kan zien, staat hij perfect voor een goede zweepsessie. Niet dat mijn sub veel kan hebben, maar hij doet in ieder geval zijn best om de klappen zo goed mogelijk te incasseren. Later op de middag – en verschillende folteringen verder – vind ik het welletjes en sluit ik hem op in één van de kooien. Opgeruimd staat netjes. Zelf laat ik me verwennen met een heerlijke voetmassage, door één van de loslopende subs. Als dank laat ik met mijn drakennagels, een prachtig lijnenspel op zijn body achter.

De party duurt van 14.00 tot 21.00 uur, maar om 18.30 uur vind ik het mooi geweest en heb ik zin om met mijn sub ergens in het gezellige Antwerpen een hapje te gaan eten. We zitten vlak bij de Grote Markt en er zitten genoeg leuke restaurantjes op loopafstand. Een prettige manier om deze dag af te sluiten.

Voor herhaling vatbaar?

Mocht het in onze agenda’s passen, dan is deze party zeker voor herhaling vatbaar. De sfeer is prettig, de locatie prikkelend en er zijn veel mogelijkheden om met je eigen sub, met de sub van een ander of een loslopende sub te spelen. De party is laagdrempelig zodat het een leuke kennismaking kan zijn voor beginnende Femdomkoppels of single subs.

Praktische informatie Slave games in het Fetish Café

Het Fetish café is niet groot en daarom is aanmelding vooraf noodzakelijk. Vol is vol (er wordt eventueel gewerkt met een wachtlijst). De party’s worden vooraf aangekondigd op (in ieder geval) Fetlife. De toegangsprijs is 40 euro (koppel), 20 euro (single Lady of TV) en 60 euro (single sub).

Adres: Fetish Café, Kleine Pieter Potstraat 8, Antwerpen, België.
De eerstvolgende party is op 2 april 2023. Vergeet je dus niet vooraf aan te melden!

Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages. Er zijn meerdere parkeergarages in het centrum van Antwerpen, maar de Parking van de Grote Markt (voor de EV zijn er een beperkt aantal laadpalen aanwezig), is het dichtste bij.

Ook jouw Femdomparty besproken?

Organiseer jij ook een Femdomparty? Laat het ons vooral weten en stuur een mailtje naar info@femdom-lifestyle.nl. Wie weet, bespreken we de volgende keer jouw party.

Meer informatie

Hoe femdom is de Ultimate Femdomparty?
The Real Boss, een gezellige FemdomParty in Den Haag
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *