Ball-crushers en stretchers

Als je van speelgoed houdt, dan val je soms van de ene uitdaging in de andere. Naarmate je meer toys in handen krijgt, zal je merken dat niet alle speeltjes even eenvoudig te bedienen zijn. De inbussleutel zal je bijvoorbeeld opvallend vaak nodig hebben. Vooral bij speeltjes voor de CBT (Cock & Ball Torture). Maar laat je pret niet ontnemen, want het komt uiteindelijk allemaal goed. Om je een beetje op weg te helpen, wil ik het in deze blog hebben over het gebruik van ball-crushers en stretchers. Leuk speelgoed, maar houd de gereedschapskist bij de hand.

Ball-crushers en stretchers

De fun van CBT

CBT is leuk, I love it. En er zijn zoveel leuke speeltjes voor te koop! Natuurlijk is het vooral fun als ook de ontvanger ervan houdt. Alleen dan heb je een win-win situatie. Want “de Domina bepaalt” klinkt hartstikke leuk (en in de oren van subjes, übergeil) maar als jij de ballen van je partner/sub in een ball-crusher zet en hij heeft niks met CBT, dan zit je toch een paar avonden opgescheept met een chagrijnige partner. Daar wordt niemand wijzer van. Dus ja, de Domina bepaalt, maar natuurlijk wel binnen de piketpaaltjes die je samen hebt geslagen.

Helpende hand

Maar stel je partner/sub is een liefhebber van CBT (of staat er op z’n minst voor open), dan zijn ball-crushers en stretchers natuurlijk super leuk om te gebruiken. Persoonlijk raad ik je aan dat de partner je een beetje helpt bij het bevestigen. Want het crushen, pletten of stretchen van de ballen is leuk, maar als er een velletje knel komt te zitten, kan dat de pret behoorlijk drukken. Schroom dus niet om een helpende hand te vragen, want de sub kan het vaak zelf veel beter. Hij voelt immers precies waar die velletjes zitten. En het maakt jou echt niet minder sexy of dominant als hij je een handje helpt.

Ik zeg eerlijk, zelf heb ik gewoon niet zoveel geduld voor al dat gepiel. Ik ga er liever mee aan de slag als het er eenmaal goed omheen zit. Daar heb ik plezier van, maar om die speeltjes aan te brengen, of om te doen, dat mag mijn onderdanige object gewoon lekker zelf doen. Kan ik hem uitlachen als het hem niet lukt.

Het verschil tussen een crusher en een stretcher

Als je nog bleu bent in de wereld van de CBT-speeltjes, dan zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Want wat is het verschil tussen een ball-crusher en een stretcher? Eigenlijk heel eenvoudig, je hebt toys die de ballen pletten (crusher) en je hebt speeltjes waarmee je de balzak kunt uitrekken (stretcher). De uitwerking van beide speeltjes is dus anders en het gevoel dus ook.

Maar dames, doe het wel met beleid, want je subje pijnigen en martelen is leuk, maar hij hoeft natuurlijk niet stuk. En ballen blijven toch een soort van kwetsbaar. Houd je sub dus goed in de gaten als je aan de slag gaat met dit soort martelwerktuigen.

Wat doet het bij de sub?

Afgezien van bepaalde pijnprikkels die door de sub als prettig ervaren kunnen worden, zit er ook een mentaal aspect aan CBT. Als jij bijvoorbeeld zijn ballen in een crusher stopt, dan voelt dat voor hem behoorlijk kwetsbaar. Jij hebt immers met die crusher macht over zijn meest kwetsbare delen. Dat maakt jou nog meer powerfull dan je al voor hem bent.

Een stretcher doet weer wat anders. Sommige mannen vinden het oprekken van de zak een bijzondere ervaring en soms ook gewoon mooi. Het heeft echter ook een “prestige” kant, hij kan ermee laten zien hoeveel gewicht hij aan zijn kwetsbare delen, voor jou kan/wil dragen. Dat heeft hij toch maar voor je over…!

Daarbij is CBT een intieme en opwindende beleving. Je focus ligt immers volledig op zijn erogene zone. Dat kan behoorlijk prikkelend zijn, al die aandacht voor zijn pik en ballen. Geen wonder dat er vaak, ondanks alle folteringen, toch een erectie ontstaat.

Kortom, een beleving met CBT is een combinatie van vernedering, overgave, opwinding en incassering van pijn. En hoe intens deze beleving wordt, dat bepaal jij.

Historische oorsprong van de ball-crusher

Het gebruik van genitale marteling als een vorm van straf of ondervraging gaat duizenden jaren terug, maar het oude Rome en middeleeuwse tijden. Echter, het gebruik binnen een consensuele BDSM-context is waarschijnlijk meer recent. De exacte oorsprong van de ball-crusher binnen de BDSM is echter moeilijk te traceren, maar de laatste decennia is het gebruik wel toegenomen.

Veiligheid

Net als “consensus” vormt ook veiligheid binnen de Femdom beleving een belangrijk onderdeel. Als je twijfelt over het gebruik, lees dan de handleiding goed of raadpleeg iemand die er (meer) verstand van heeft. Wil je op een veilige manier met elkaar ontdekken hoe bepaalde speeltjes werken en of het iets voor jullie is? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd een workshop boeken. Deze zijn discreet en worden volledig op jullie wensen afgestemd. Je krijgt de kans om kennis te maken met allerlei speeltjes en tussendoor is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat jullie thuis vol vertrouwen zelf aan de slag kunnen.

Meer informatie

Een avond in Femdom stijl, een suggestie
De mythen van de kuisheidsgordel
Gevangen in een kooi: de kracht van kuisheid controle

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *