Privé Femdom workshop voor koppels op maat

Een speciale Femdom workshop op maat, voor koppels die meer willen ontdekken over deze intense maar prachtige lifestyle. Wil je wegdromen in de wereld van Femdom, kuisheid en discipline? Misschien zijn jullie er nog niet mee bekend, of wellicht bewandelen jullie deze weg al, maar willen jullie samen een stap verder gaan. Dan is deze Femdom workshop perfect geschikt voor jullie, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is (dus naast mijzelf – en indien gewenst mijn sub – zijn alleen jij en je partner aanwezig) en volledig op jullie van toepassing. Discreet en aansluitend op jullie verlangen en nieuwsgierigheid. Misschien zelfs als boost voor jullie relatie, hoe mooi is dat!

Femdom workshops voor koppels

Volledig discreet

Aangezien er geen anderen bij de workshop aanwezig zullen zijn, is het dus ook nog eens volledig discreet. Met heldere gesprekken vooraf en met de mogelijkheid tot evaluatiegesprekken en begeleiding achteraf. Want een goede communicatie, is onlosmakelijk verbonden aan een intense Femdom beleving.

Vooraf hebben we uitgebreid telefonisch- en mailcontact, zodat jullie duidelijk kunnen aangeven wat jullie in deze workshop hopen te vinden en dat daardoor de inhoud van de workshop volledig zal aansluiten op jullie vragen en wensen. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur, exclusief gesprek (vooraf) en een verfrissende douche na afloop.

Wat kun je verwachten?

Van de Femdom workshop kun je vooral verwachten dat je heel veel gaat doen, de nadruk ligt dus echt op “work“. Ik geef een klein beetje theoretische kennis, demonstreer dingen en vervolgens is het de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat. Uiteraard onder mijn wakende oog om te kijken of alles goed gaat en met de mogelijkheid alles te vragen wat jullie willen weten. Uiteraard is er voldoende materiaal beschikbaar, zodat jullie van alles kunnen ontdekken en kunnen uitproberen. Precies met de dingen die jullie vooraf hebben aangegeven, dus naar jullie wens, passie, nieuwsgierigheid en interesse. En alles met een kinky touch, grote lach en staat er een hapje en drankje voor jullie gereed.

Het “maatwerk” kan van alles zijn. Misschien wil je leren hoe je een beleving opbouwt? Hoe begin je? Waar let je op? Of wellicht wil je diverse materialen leren kennen om te kijken wat er het beste bij jullie spel past? Of misschien wil je een bepaalde techniek onder de knie krijgen, zoals elektro, neeldeplay of CBT. De mogelijkheden zijn talrijk en jullie kunnen vooraf precies aangeven waar jullie op dit moment staan en waar jullie graag naar toe zouden gaan.

Na afloop is er gelegenheid rustig na te praten zodat de workshop goed kan worden afgesloten en jullie Femdol-lifestyle een positieve boost heeft gekregen, met voldoende tools om er thuis mee aan de slag te gaan.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro. Bij meerdere aanwezigen wordt een meerprijs van 50 euro per persoon, in rekening gebracht.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De workshops worden gegeven op een centrale plek in Nederland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien.

Meer informatie

Bekijk de locatie
Wat is Femdom?

BDSM workshop

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *