Een avond in Femdom stijl, een suggestie

Regelmatig spreek ik dames die aangeven dat hun partner interesse heeft in Femdom, maar dat ze nog geen idee hebben wat zij daar nou eigenlijk zelf van vinden, of hoe ze dit moeten aanpakken. Hiervoor kun je natuurlijk een privé workshop (op maat) boeken, waarin we aan de slag gaan met al jullie vragen, behoeften en verlangens, maar je kunt ook samen op ontdekkingsreis. En omdat al die zwepen en andere kinky stuff kunnen afschrikken, heb ik bewust gekozen voor een rustige start.

Wat je hiervoor nodig hebt? Niets wat je niet in huis hebt. Voor het uitzicht (maar ook voor je eigen sexy gevoel) is het misschien leuk een spannende outfit aan te trekken, omdat opwinding veelal de basis is van overgave. Een pollepel, latje, zweepje of wat je ook maar hebt in je nabijheid, kan handig zijn, zodat je kunt straffen als iets niet naar je zin gaat. En verder draait deze avond vooral om het grote genieten!

Een avond in Femdom stijl

Een avond in Femdom stijl

Deze avond is slechts een suggestie hoe een avond als Femdom lady eruit zou kunnen zien, maar uiteindelijk bepaal je als Femdom Lady natuurlijk volledig zelf… Laat “wat jij wilt” de leidraad zijn voor de avond. En het meest belangrijke: geniet ervan!

Het uitgangspunt is jouw genot en plezier. In de wereld van Female Supremacy is de man er om de vrouw te dienen, op allerlei mogelijke manieren. Doe er vooral je voordeel mee lady’s, want gemak dient de mens. Dit betekent dat wanneer je ’s avonds van je werk thuis komt, je heerlijk met de voetjes op de bank kunt en de man aan de slag kan gaan met potten en pannen om je te voorzien van een heerlijk gerecht.

A room with a view…

Wil je ondertussen genieten van een leuk uitzicht? Laat hij zich bij binnenkomst direct uitkleden, zijn collar en boeien om doen en misschien zo’n sexy leer keukenschort aantrekken. Zijn CB zit natuurlijk al om, maar mocht dit niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld vanwege zijn werk) dan doet hij deze uiteraard ook bij binnenkomst gelijk om. Ik kan genieten van zo’n uitzicht. Het liefst dat hij dan ook nog op high heels loopt, zodat die kuiten zo mooi op spanning komen te staan.

Tijdens het eten bepaal jij wat hij krijgt, misschien alleen wat left overs? Maar als je in een gulle bui bent, krijgt hij wellicht zijn eigen bordje. Op de grond. Hilarisch is het om hem het met zijn handen op de rug te laten opeten.

De vaatwasser heeft een avondje vrij

Na het eten is het tijd voor de afwas. Die vaatwasser krijgt ook een avondje rust, hij kan het prima met de hand afwassen. Niks mis mee en je draagt ook nog eens bij aan de CO2 reductie. Jij kunt ondertussen genieten van een goed boek of fijne muziek. Is de afwas klaar? Dan is het natuurlijk allang tijd voor een kop koffie. Of thee. Zelf kan hij een schoteltje water nemen. Netjes op zijn knieën op te slurpen. Wil je nog een tikkeltje verder gaan dan zou je bijvoorbeeld kunnen spugen in het bakje, of een tik op zijn kont kunnen geven, als hij bijvoorbeeld teveel geluid maakt bij het slurpen. Maar dat is aan jou.

Warme rozenolie

Je hebt een drukke dag gehad, dus een voetmassage is ongetwijfeld meer dan welkom. Graag met heerlijk geurende rozenolie. Als hij het echt goed wilt doen, maakt hij de olie vooraf een klein beetje warm. Dat voelt het nóg prettiger aan. Geniet van het moment. Voetmassages zijn perfect geschikt om je hoofd leeg te maken. Doet hij het niet lekker? Teveel op één plek, geen focus, te hard of te zacht? Dan is na een waarschuwing beter zijn best te doen, een corrigerende tik natuurlijk meer dan terecht. Zorg daarom dat je altijd iets binnen handbereik hebt liggen.

Schuim en warm water

Na de voetenmassage kan hij het bad laten vollopen. En terwijl jij even later geniet van heerlijk ruikend schuim en warm water, kan hij je voorzien van een koel glas Chardonnay of Riesling. Al je daar van houdt natuurlijk, zelf ben ik er super allergisch voor, dus mijn voorkeur gaat uit naar een koud glas Radler of Cola Zero met een scheut Captain Morgan erin. Of Bayleys met ijs, ook lekker. Het beeld blijft hetzelfde: warm bad, koud glas van je lievelingsdrankje.

Wanneer hij je, na het badderen, helpt met het afspoelen van het sop, voel je hoe alle stress van de dag, met het sop mee in het afvoerputje verdwijnt. Hij droogt je zorgvuldig af, föhnt je haren en slaat uiteindelijk de dekens van je bed voor je open.

Welterusten mooie Femdom lady, droom de mooiste dromen.

Ook hij kan gaan slapen. Op een matje, naast je bed. Zodat hij morgenochtend weer snel paraat kan zijn om de dag te beginnen met een kus op je voeten…

Meer informatie

De mythen van de kuisheidsgordel
Gevangen in een kooi: de kracht van kuisheid controle

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

2 reacties

  • Wat een mooie en fijne beleving. Hier voel ik wel iets voor. We hebben al verschillende manieren geprobeerd maar hij zegt steeds dat hij de knop niet om kan zetten want ik ben zijn vrouw. Weet niet hoe ik daar mee om kan gaan. Wil ook een workshop volgen samen met hem maar we zitten tot mei in Spanje om te overwinteren. Dus daarna wil ik een workshop doen.

    • Een workshop kan zeker helpen om de knop te vinden. En als jullie eenmaal die handvatten hebben, kan Femdom een prachtige en intense extra verdieping geven aan jullie relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *