Straf is gewoon straf

De komende weken gaan we verschillende hoofdstukken plaatsen uit het boek “Welkom in mijn wereld van FEMDOM”. Dit keer hoofdstuk 2: “Straf is gewoon straf“. Binnenkort hoofdstuk 3: “En grote zwarte cocon”.

Welkom in mijn wereld van FEMDOM

Straf is gewoon straf

Op het ritme van mijn glimlach, laat ik de zweep op zijn lichaam landen. Bij iedere slag, hoor ik hem kreunen en soms krimpt hij even ineen. De zweep laat pijnlijke rode striemen achter op zijn schouders, rug en billen. Samen vormen de rode lijnen een soort barcode. Zou je zijn lichaam kunnen inscannen, zou je ongetwijfeld met grote letters het woord “STRAF” lezen. 

Zijn lichaam heb ik niet voorbewerkt met zachte opbouwende floggers of poezelige beginnerszwepen, zoals dat wordt aangeraden in BDSM for Dummies. Ik ben een Femdom-lady en ik doe niet aan pamperen. Ik zie pijnprikkels als correctie-, discipline- of strafmaatregel, het dient een hoger doel en het is geen pleziertje voor de smachtende masochist. Hij was twee minuten te laat, 120 hele seconden en dat gaat hij voelen. Hopelijk leert hij ervan en is hij de volgende keer wel op tijd, ik hou niet van wachten, ook geen twee minuten. Te vroeg is trouwens ook niet op tijd, dat ik daar even helder over ben. En ja, ik geniet van zijn lijden, is daar iets mis mee? Er is maar weinig zo aantrekkelijk als een man die door- en voor jou lijdt. Probeer het gerust eens uit, het zou zomaar een nieuwe lifestyle van je kunnen worden.

Duidelijkheid vooraf

Ik ben vooraf duidelijk tegen mannen die zich bij mij melden. Ik werk niet met stopwoorden, kleurcodes of cijferlijsten. Het is voor mij geen spelletje of toneelstukje. Hun instemming betekent dat ze akkoord gaan met mijn regels. Ik bepaal waar ik zin in heb en ik doe niet aan wensenlijstjes of voorkeuren. In de praktijk betekent dit dat hij op het ene moment op high heels moet rondhuppelen en het volgende moment in een strakke bondage belandt of in kuisheid gaat. Het kan echter ook betekenen dat hij voor niks komt, omdat ik nergens zin in heb. Dan mag hij hooguit mijn vaat opruimen, de boel stoffen of wat ander poets werk doen. 

Heeft hij daar moeite mee? Dan zijn we geen match en kan ik niks met hem. Een eigenwijze piepmuis heb ik al als partner, daar hoef ik geen verzameling van. En als ik mijn partner zat ben, stop ik hem in een kooi. Opgeruimd staat netjes.

Koel glas water

Zijn rug wordt roder en roder, er is inmiddels nog amper een barcode in te ontdekken. De 120 seconden zijn vereffend en ik leg de zweep naast me neer. “Deze inspanning maakt dorstig, schenk me maar even een koel glas water in.” Hij draait zich om en ik zie enige opluchting in zijn ogen. De zweepsessie is inderdaad ten einde maar dat betekent niet dat er geen andere narigheid zal volgen, maar dat weet hij nog niet. Soms kun je beter vooraf niets weten, zodat het moment niet langer gaat duren dan in werkelijkheid. Voor nu mag hij even bijkomen en mij voorzien van een glas water.

Nadat hij het water heeft ingeschonken en op gepaste wijze aan mij heeft overhandigd, neemt hij plaats aan mijn voeten. Op zijn knieën. Ik laat mijn handen door zijn haar glijden. “Dat heb je goed doorstaan, volgende keer hoop ik dat het niet nodig is.” In zijn ogen zie ik een glimp van trots. “Doe je mond eens open.” Hij opent zijn mond en nadat ik een slok water heb genomen, laat ik het vocht via mijn mond in zijn mond lopen.

“Volgens mij kun jij ook wel wat water gebruiken.”

Wordt vervolgd

Meer informatie

Hoofdstuk 1: Oprechte interesse en aandacht kun je leren
Hoofdstuk 3: Een grote zwarte cocon
Wat is Femdom?
De historie van Femdom

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com
© tekst: Femdom-Lifestyle (Meesteres Moriah)

Een reactie

  • Meesteres Moriah, de Koningin onder de Domina’s !!!!! Een pure Lady die weet wat zij wil!!! Fijn om haar te mogen volgen.
    Hartelijke groetjes van kleine mimmi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *