Een grote zwarte cocon

De komende weken gaan we verschillende hoofdstukken plaatsen uit het boek “Welkom in mijn wereld van FEMDOM”. Dit keer hoofdstuk 3: “Een grote zwarte cocon“. Binnenkort hoofdstuk 4: “Zwart geblakerde rollade”.

Welkom in mijn wereld van FEMDOM

Een grote zwarte cocon

Terwijl hij netjes op zijn knieën naast me zit en ik zo nu en dan een slok water in zijn mond laat lopen, zie ik dat hij in zijn hoofd tot rust komt. De endorfine, de natuurlijke drugs van het lichaam, doet zijn werk en laat hem opstijgen naar hemelse sferen. Ik gun hem dit moment omdat ik geloof in het belang van evenwicht. Als ons samenzijn alleen uit pijnprikkels zou bestaan, ontstaat er een disbalans waar geen voordeel uit gehaald kan worden; door ons beiden niet. Alles draait om evenwicht, een natuurlijk balans. Kijk maar naar de wereld om je heen. Heel de natuur draait om balans en bij iedere ontwrichting, zal het in actie komen dit te herstellen. Zo werkt het bij de mens ook. Zodra we in disbalans zijn, functioneren we niet zo lekker.

Zwarte bondage folie

Ik sta op en pak een rol zwarte bondage folie. Van mij mag hij even verder vliegen, loskomen van de sores van de dag, opgaan in het stille niets. Daar gaat de folie mij bij helpen. Ik gebaar hem dat hij de bondagetafel in orde kan maken. Hij kruipt er naartoe en pakt onder de bondagetafel twee handdoeken vandaan. Hij kent mijn regels, je gaat namelijk niet met je vieze, blote lijf op mijn prachtige bondagetafel liggen, zonder handdoek. Ik moet er niet aan denken. Als de handdoeken netjes over de tafel liggen, wacht hij geduldig op verdere instructies. Ik pak hem aan zijn haren en trek hem eraan omhoog, zodat hij voor mij komt te staan.

Ik pak de rol bondagefolie en drapeer deze rond zijn lichaam. Ik laat hem in kleine stapjes ronddraaien, zodat ik de rol folie alleen maar hoef te begeleiden, strak rond zijn lichaam. Hij mag het werk doen, niet ik. Als de folie tot zijn knieën rijkt mag hij op de bondagetafel gaan liggen. De rest van het inpakwerk gebeurt liggend. Het gaat een beetje onhandig, noem het gerust klunzig, omdat het grootste gedeelte van zijn lichaam inmiddels eruitziet als een zwarte mummie, maar na wat gehups en gehannes, wat behoorlijk op mijn lachspieren werkt, ligt hij uiteindelijk op de bondagetafel, zodat ik de rest van zijn lichaam ook kan inpakken.

Grote zwarte cocon

Uiteindelijk ligt daar iets wat nog het meeste weg heeft van een grote zwarte cocon. En misschien is dat wel de beste vergelijking, want in deze strakke cocon mag hij opstijgen, vrij vliegen door stilte en gedachten, opgaan in niets, om vervolgens als herboren te ontwaken. Om dit gevoel te versterken, doe ik hem een klein oogmasker voor. Zijn wereld hult zich vanaf nu in duisternis.

Ik laat hem achter in de ruimte en loop zelf naar de keuken om nog maar van een kop koffie in te schenken. Stom, dit had ik hem natuurlijk moeten laten regelen voordat hij de bondage in ging. Het is echter niet anders, andere slachtoffers zijn op dit moment niet binnen handbereik, dus ik bedien mijzelf maar.

Rustig drink ik de warme koffie op en absorbeer de stilte om mij heen. Even een moment voor mijzelf, ik geniet ervan. Mijn gedachten dwalen af naar de bondagetafel. De stilte wakkert mijn creativiteit aan en langzaam ontstaan er beelden in mijn hoofd van leuke dingen die ik met hem zou kunnen doen, nu hij daar zo weerloos ligt. Misschien moet ik hem straks eerst maar eens met wat touwen strak aan de bondagebank vastmaken, zodat ik zeker weet dat hij geen kant meer op kan.

Ik breng mijn lege kopje naar de keuken en met een verzameling interessante ideeën in mijn hoofd, loop ik naar boven.

“Als je denkt dat je hier je gebrek aan slaap kunt inhalen, dan heb je het mis”.

Wordt vervolgd

Meer informatie

Hoofdstuk 1: Oprechte interesse en aandacht kun je leren
Hoofdstuk 2: Straf is gewoon straf
Wat is Femdom?
De historie van Femdom

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com
© tekst: Femdom-Lifestyle (Meesteres Moriah)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *