Mijn belevingen op Stringzz: “Ik ben een waardeloze prul”

In de blog “Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!” heb ik jullie laten kennismaken met deze Femdom-app. Ik houd jullie graag op de hoogte van mijn belevingen op deze app. Vandaag het vervolg van het spelen met slaaf a: “Ik ben een waardeloze prul”.

Mijn belevingen op Stringzz: “Ik ben een waardeloze prul”

Ik ben een waardeloze prul

Aangezien slaaf a en ik niet hoog matchen op “insecten”, “sissification” en “vernedering” worden dat voorlopig mijn pijlers waarop ik mijn opdrachten ga richten. Hem zich een waardeloze prul te laten voelen, blijkt nog opvallend eenvoudig te verlopen. Na het schrijven van zijn strafregels, wordt hij midden in de nacht wakker met als eerste de gedachte: “Ik ben een waardeloze prul”. Fijn dat hij dit direct ’s ochtends in de app laat weten.

De diepte in

Natuurlijk is dit nog lang niet genoeg, ik hou van vernedering en dat kan mij niet diep genoeg gaan. Mits ik overtuigd ben van het feit dat de ander dit mentaal kan handelen. Ik bedoel hiermee dat ik alleen maar de échte diepte in kan (en wil) bij iemand waarvan ik wéét (én zelf voel) dat er ook een krachtige mentale keerzijde is. Dit is een absolute voorwaarde voor mij. Als ik maar enigszins het idee heb dat iemand emotioneel kwetsbaar (of zelfs labiel) is, dan stopt mijn vernedering. Vernedering draait namelijk om de stilte en intensiteit van het “niets”, de stilte in je hoofd. Wegzweven in het ultieme “zijn” waarbij er alleen nog maar ruimte is voor “nu”, verder niks. Het er gaat dus niet om, iemand te breken of kapot te maken. Het luistert nauw en als je met elkaar die diepere lagen wil betreden, maar als dat lukt is dat een enorme intense beleving die iedere pijnsensatie of seksualiteit, voorbij gaat.

Van slaaf a weet ik dat er een sterke andere kant is. Dat betekent echter nog niet dat ik hem direct de diepte in gooi, want daarmee bereik je niets. We dalen samen af, stap voor stap.

Schrijf het maar op!

Om het gevoel van “waardeloze prul” te versterken, krijgt hij de opdracht dit met een watervaste stift op zijn borst te schrijven en zichzelf te fotograferen in de spiegel, waarbij de tekst voor mij goed leesbaar moet zijn. Dit blijkt nog niet zo eenvoudig voor deze prul, want 4 letters staan omgekeerd als hij de foto naar mij stuurt. En ook dat “watervaste” blijkt onder de douche toch niet zo “watervast” te zijn. Hij doet zijn naam van “waardeloze prul” absoluut eer aan. De opdracht is dus volledig mislukt en in plaats van bonuspunten te verdienen, heeft hij er weer strafpunten bij gekregen.

Voor deze dag vind ik het echter genoeg. We sturen nog wat berichten heen en weer waardoor we elkaar nog wat beter leren kennen en ik sluit de dag af.

Deadline & roze lingerie

De volgende ochtend wordt er netjes aan mij gevraagd of de deadline voor het bezoek aan de vlindertuin, met een uurtje kan worden verzet. Hij legt netjes uit waarom hij dit vraagt. Ik ga akkoord want ik vind het belangrijk dat hij de tijd neemt om van de vlinders te genieten. Even een moment van stilte voor zichzelf om te genieten van deze prachtige dieren. Hoe vaak nemen we dit soort momenten eigenlijk voor onszelf? Daarbij is het een mooi moment om te zien dat niet alle insecten gruwelijk zijn.

Vandaag vind ik het tijd voor een nieuwe opdracht. Vandaag wil ik de eerste stappen zetten richting sissification. Ik geef hem hiervoor zijn eerste opdracht. Hij krijgt drie dagen de tijd om een varkentjes roze bodystocking voor zichzelf te kopen. Niet online, want dat vind ik niet zo spannend, nee, gewoon live in de winkel. Als bewijs moet hij een foto van de bodystocking sturen én de bon. Zodat ik kan zien waar hij de lingerie heeft gekocht. Ik geef er nog een extra restrictie bij, hij mag de lingerie nog NIET aantrekken. Hiermee moet hij wachten.

Vlinderopdracht

In de loop van de dag krijg ik ineens een paniekerig berichtje van slaaf a, dat hij zich heeft vergist in de datum en zich nu werkelijk een waardeloze prul voelde. Blijkbaar had ik met het verzetten van de tijd, ook de datum een dag naar voren gehaald. Ik hou van mindfuck, dus besloot nog maar even te zwijgen en zijn verzoek met uitstel naar de volgende dag, goed te keuren. Hij mag zich best wat langer een waardeloze prul voelen.

De volgende dag ontving ik netjes op tijd foto’s van vrolijk fladderende vlinders. Helaas is er niet gezellig een vlinder bij hem komen zitten, maar het diepere doel (tijd voor jezelf nemen en luisteren naar je innerlijke stem) was prima geslaagd. Daardoor toch een wat vermindering op het aantal opgebouwde strafpunten.

Ook aan de Stringzz?

Heb je na het lezen van mijn belevenissen op deze app ook zin in deze Femdom-app gekregen? Je kunt de app vanaf de site downloaden. In dit geval is dat de website stringzztheapp.com.

Wordt vervolgd…

Meer informatie

Mijn belevingen op Stringzz: “Sissyfication”
Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: Femdom-Lifestyle.nl

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *