Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!

Een paar weken geleden kwam ik in contact met de bedenkers van de app “Stringzz”, een speciale Femdom-app! Als je nu bij jezelf denkt: “Daar heb ik nog nooit van gehoord”, dan zou dat zomaar kunnen kloppen, want zo oud is de app nog niet. Dat maakt de app echter niet minder leuk. Ik had al eens eerder de app “Obedience” geprobeerd, maar daar was ik niet zo heel enthousiast over. Na het zien van de mogelijkheden van “Stringzz”, werd ik wél enthousiast, maar héél erg enthousiast werd ik pas toen ik de app in gebruik ging nemen. Maar laat ik bij het begin beginnen.

Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!

Wat is Stringzz?

Stringzz is – in het kort gezegd – een Android app voor Dominanten om met de smartphone één of meer onderdanigen op afstand te controleren en beheersen. Maar dit is wel heel kort door de bocht, want de app is veel meer dan dat. Je kunt in contact komen met nieuwe subjes (en vice versa) en je kunt direct zien hoe jullie “matchen”. Ik heb zelfs subjes in mijn lijst staan die maar liefst 98% matchen! Dan zit je qua BDSM-beleving dus behoorlijk op één lijn. Dat is alvast een hoopvol begin, voor beiden.

Voor je echt aan de slag kunt gaan, geef je op 60 vragen een cijferscore van 1 t/m 10. Dit wordt gebruikt om je profiel samen te stellen en met deze uitslag match je met anderen. Belangrijk dus om dat serieus en zorgvuldig in te vullen. Uiteindelijk zoek je een sub of Dominant die bij je past en niet om het behalen van een zo hoog mogelijke score.

Nog leuker is om deze app met je vaste D/s partner te gaan gebruiken, zo kun je de relatie nog veel verder verdiepen.

Mogelijkheden na connectie

Als je eenmaal een connectie met iemand hebt, dan kun je hem opdrachten geven en beoordelen. Niet goed gedaan? Dan geef je hem strafpunten. De app kent (nog) geen beloningspunten, maar je kunt wel strafpunten verminderen. Strafpunten kunnen weer leiden tot straf. En ook straf wordt door de Dominant gecontroleerd en beoordeeld.

Daarnaast kunnen er cadeautjes worden gestuurd, is er een buttplug dit op afstand bestuurd kan worden en is het mogelijk een volgsysteem aan te zetten waardoor je de sub volledig kunt volgen in zijn bewegingen.

De app is nog volop in ontwikkeling en ik weet zeker dat de mogelijkheden zich in de toekomst verder zullen uitbreiden. Vooral omdat de makers zelf goed weten wat leuk, wenselijk en opwindend is.

Het is de bedoeling dat je met deze app de volledige controle kunt uitvoeren over je sub. Gewoon thuis op de bank, tijdens het shoppen of waar je maar wilt.

Hoe kun je Stringzz gebruiken?

De app vind je helaas niet in de Applestore of Google Playstore. Dit heeft te maken met de strenge voorwaarden van Apple en Google. Je mag bijvoorbeeld geen naaktafbeeldingen naar elkaar sturen. Beetje jammer, want dat is juist zo leuk aan deze app. Niet omdat de afbeeldingen per sé naakt moeten zijn, maar als een sub een opdracht moet uitvoeren, in zijn naaktheid, is het natuurlijk wel belangrijk dat hij hiervan een foto of filmpje als bewijs kan sturen. Dat mag niet van Apple en Google. Dus de app draait (vooralsnog) alleen op een Android-toestel want om een app op je Android toestel te installeren, heb je niet de Google Playstore nodig. Je kunt de app gewoon vanaf de site downloaden. In dit geval is dat de website stringzztheapp.com.

Dus als je Stringzz wilt gaan gebruiken, heb je een Android smartphone nodig. Als je die hebt, ben je er nog niet helemaal. Want na het downloaden heb je een vouchercode nodig. Dit betekent dat niet “Jan en alleman” de app kan gaan gebruiken, dus dat er eigenlijk al een selectie vooraf is. Zonder vouchercode kun je namelijk niks met de app. (Mocht je trouwens een vouchercode willen hebben, stuur me gerust een mail, dan ga ik dit voor je regelen). Of dat alleen voor dit moment geldt, durf ik niet te zeggen.

Wat zijn de kosten van Stringzz?

Het downloaden en installeren van de app is gratis. Ook zijn er een aantal functionaliteiten geheel kosteloos te gebruiken, zoals:

  • Versturen van berichten
  • Maximaal 3 onderdanigen “connecten”
  • Gebruik maken van de Sub GPS tracking en een Sub Zone alarm instellen
  • Een (controle) apparaat aansluiten

Maar bij een abonnement (14,95 euro per maand) wordt het pas écht leuk! Want dan kun je met 20 onderdanigen een connectie aangaan en cadeautjes verzenden en ontvangen.

Mijn ervaring met Stringzz

Om de app zo optimaal mogelijk uit te kunnen testen ga ik, na alle beginstappen te hebben doorlopen, op zoek naar een bekende sub. Deze heeft al een Mevrouw, maar ik heb haar goedkeuring om hem als “testobject” te gebruiken. Leuk! Als ik hem eenmaal heb gevonden, blijken we “maar” een 87% match te zijn. In tegenstelling tot andere subjes die maar liefst tot 98% met mij matchen. Dus ik stuur hem een berichtje en koppel er direct een opdracht aan. Ik wil dat hij onze match opschroeft naar 99%. Hoe? I don’t care.

Na een connectie met hem te zijn aangegaan en mijn opdracht officieel in de app te hebben vastgelegd, gaat hij ermee aan de slag. Hij heeft hier drie uur de tijd voor, maar al snel laat hij onze verschillen zien. We blijken niet zo goed te matchen (hij laag, ik hoog) op “insecten”, “sissification” en “vernedering” (I love it). Hij stelt voor om: of te smokkelen (en dat is niet leuk) of er naar toe te groeien (en dat is veel uitdagender). Dus ik zeg hem deze opdracht “on hold” te zetten om hem de kans te geven hier naar toe te laten groeien. Het is immers een unieke kans voor hem hiermee kennis te laten maken. En ik vind dit natuurlijk super leuk om te doen!

Vlindertuin

In Stringzz had ik gezien dat hij in de omgeving van een vlindertuin werkt. Dat leek me een mooi begin. Hij moet iets meer affiniteit krijgen met insecten en vlinders lijken me een rustige start. Ik zal niet gelijk met spinnen of pissebedden beginnen. Hij moet de vlinderkas bezoeken en mij als bewijs een foto sturen, van een vlinder op een lichaamsdeel (naar keuze). Omdat ik (nog) geen inzicht heb in zijn agenda, krijgt hij hiervoor drie dagen de tijd.

Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!

Strafregels schrijven

Tijdens ons contact heeft hij ook wat stomme dingen laten ontvallen. Subje a is, als slaafje althans, niet zo bijster intelligent, dus hij krijgt straf. En straf is voor mij niet geil, spannend of leuk, straf is gewoon straf. Dus hij krijgt de opdracht om voor ’s avonds 23.00 uur, 100 strafregels te schrijven (5 x 20). De regel luidt: “Ik ben een waardeloze prul en moet voortaan eerst goed nadenken voor ik iets zeg.”
Tien minuten voor 23.00 uur gaat het alarm af, dat ik zelf als reminder had ingesteld. Ik heb op dat moment nog niets ontvangen. Een paar minuten later  gaat opnieuw het alarm af, dit keer om mij te laten weten dat het strafwerk gereed is.

Hij stuurt op tijd het bewijs, zoals ik heb verzocht. Ik keur het strafwerk goed en val vervolgens heerlijk in slaap.

Wordt vervolgd…

Meer informatie

Mijn belevingen op Stringzz: “Sissyfication”
Mijn belevingen op Stringzz: “Ik ben een waardeloze prul”
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: Femdom-Lifestyle.nl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *