Mijn belevingen op Stringzz: “Sissyfication”

In de blog “Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!” heb ik jullie laten kennismaken met deze Femdom-app. Ik houd jullie graag op de hoogte van mijn belevingen op deze app. De vorige keer ging ik aan de slag met de vernedering. Vandaag het vervolg van het spelen met slaaf a: “Sissyfication”.

Mijn belevingen op Stringzz: “Sissyfication”

Sexy roze bodystocking

De opdrachten rondom sissyfication krijgen in de loop van de tijd een interessante ontwikkeling. Slaaf a gaat beduidend vlot shoppen voor een sexy roze bodystocking. Opvallend ver voor de deadline. Blijkbaar vindt hij het toch leuker (spannender/opwindender) dan gedacht. Hij besluit zelfs open kaart te spelen in de lingeriewinkel en er eerlijk voor uit te komen, dat het voor hem zelf is, en ook dat het de eerste keer is dat hij zo iets aan probeert.

De dames in de winkel zijn erg hulpvaardig, nemen zijn maat op en komen tot de conclusie dat zij in de winkel helaas geen passende roze body voor hem hebben. Wel kan hij – voor de maatvoering – een zwarte passen. Slaaf a twijfelt even, want de opdracht luidde immers dat hij de body nog niet aan mocht trekken, maar gaf zichzelf toch toestemming de body te passen onder de mom van: “hij is niet roze en maatvoering is belangrijk”.

Sexy en verleidelijk

Wanneer de body (met wat hulp van de vriendelijke dames) aangetrokken is, ervaart hij wat dit bij hem doet. Hij voelt zich sexy, trots, verleidelijk en opwindend. Hij wrijft over zijn bovenlijf, terwijl hij in de spiegel pronkt. Hij trekt de body weer uit en van de dames krijgt hij nog wat advies waar hij voor een passende roze bodystocking terecht zou kunnen.

Op mijn verzoek stuurt hij  mij vol enthousiasme een verslag  met zijn ervaring. Natuurlijk deelt hij zijn enthousiasme ook met zijn Mevrouw, die thuis direct in haar lingerie duikt op zoek naar een paar roze items. Zodra hij thuiskomt stellen ze met elkaar een roze outfit samen waarmee hij de volgende dag naar zijn werk kan. Trots wordt deze met mij gedeeld.

Ik moet er om glimlachen. Ik weet direct waarom een sub géén twee Dominanten kan dienen. Zelf had ik zijn beleving wat meer stapsgewijs gedaan, en hem eerst de mooie roze bodystocking in het zicht laten ophangen, zodat hij er telkens naar kon kijken en er steeds meer naar zou gaan verlangen om het aan te doen. In dit geval maakt het mij niet uit, ik vind het super leuk te zien hoe zij er samen mee aan de slag gaan. Bijzonder dat ik hier een bijdrage aan heb kunnen leveren.

In roze lingerie naar het werk

De volgende dag gaat hij (in opdracht van zijn Mevrouw) in roze lingerie naar zijn werk. Hij deelt regelmatig via Stringzz hoe hij zich voelt en wat het met hem doet. De roze bodystocking is inmiddels (met mijn goedkeuring) online besteld. Nu ik merk dat dit concept blijkbaar voor hem (en zijn Mevrouw) werkt, wordt het tijd voor de volgende stap. Er horen natuurlijk roze kousen bij de bodystocking. Die kunnen ook prima onder een broek worden gedragen. In mijn hoofd ontstaat inmiddels alweer een heel scenario, maar die deel ik natuurlijk nog niet. Hij gaat het vanzelf ervaren. Nu eerst maar die bodystocking en de kousen.

Fantasie

Het koppie van slaaf a maakt overuren. Al die prikkels maken hem creatief en geil. In zijn hoofd ontstaan allerlei fantasieën die hij met mij (en zijn Mevrouw) deelt. Het is als een perpetuum mobile. Het één zet het ander in beweging. Dat is juist het mooie van BDSM, dat je elkaar creatief en uitdagend prikkelt. Want zijn uitgeschreven fantasieën zetten zowel zijn Mevrouw als mij ook weer aan tot nieuwe ideeën.

Zoals het er nu uit ziet, zijn we voorlopig nog wel even zoet met elkaar… Ik wens hem een fijne nacht met zoete dromen over als sletje verhuurd worden als “Pink Lady”.

Ook aan de Stringzz?

Heb je na het lezen van mijn belevenissen op deze app ook zin in deze Femdom-app gekregen? Je kunt de app vanaf de site downloaden. In dit geval is dat de website stringzztheapp.com.

Meer informatie

Mijn belevingen op Stringzz: “Ik ben een waardeloze prul”
Stringzz The app, voor een grote lach op je gezicht!
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: Femdom-Lifestyle.nl

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *