Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina

Al lange tijd geef ik met heel veel plezier workshops aan koppels. Maar voor sommigen is het bezoeken van een workshop, een behoorlijke stap (en ook niet altijd nodig). Misschien vind je het veel fijner om veilig thuis op de bank, je in te lezen over verschillende speltechnieken. Of misschien ben je een ervaren Domina, maar heb je toch nog een paar specifieke vragen over een bepaald soort spel. Het kan ook zijn dat je hulpverlener bent en beroepsmatig te maken hebt met BDSM-praktijken en daar graag meer over zou willen weten. “Hoe word ik Meesteres” is zoveel meer dan alleen een naslagwerk voor de beginnende Domina.

Dit boek is een bron vol inspirerende informatie voor iedereen die meer wil weten over BDSM en met name Femdom. Het behandelt tientallen speltechnieken, het informeert over veiligheid en hygiëne, maar het laat je ook de diepere lagen zien.

Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina

Geen statisch gebeuren

Ik ben maanden bezig geweest met het schrijven en redigeren van dit boek. Iedere keer wanneer ik dacht dat het compleet was, schoot er weer een nieuw onderwerp mijn hoofd in. Eigenlijk is dit boek nooit af, want er zullen altijd toevoegingen bij kunnen komen. BDSM is immers ook niet een statisch gebeuren, eigenlijk is het niet te vangen in een boek. Dat maakt het juist zo intrigerend. Voor nu is het echter zo volledig mogelijk en kan ik het met trots presenteren. Ik heb dit boek met enorm veel plezier geschreven en ik hoop dat jullie het minstens met evenzoveel plezier zullen lezen.

Enthousiasme

Het is, na “Jay” en “De overtreffende trap van liefde is BDSM” inmiddels het derde BDSM boek dat ik heb uitgebracht. Het zegt iets over mijn enthousiasme en plezier. Ik vind het belangrijk om de wereld kennis te laten maken met hoe mooi en intens BDSM kan zijn en ik vind het fijn mijn kennis te delen met diegene die nog zoekende zijn. Want ook al is er tegenwoordig ruimte voor een kleurenpallet aan mogelijkheden van “zijn”, BDSM blijft toch nog wat schuchter achter in een duister hoekje. Veelal wordt het gezien aan een activiteit of hobby die zich vooral moet beperken tot de slaapkamer. Terwijl BDSM – en Femdom in het bijzonder – zoveel meer kan zijn.

Uitdragen

Met ongebreidelde enthousiasme zet ik me actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van BDSM. Want onbekend, maakt onbemind. Dit doe ik onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites (BDSMforyou.nl en MeesteresMoriah.nl), gedreven e-learnings, begripvolle coachgesprekken en dus ook met het schrijven van inspirerende boeken.

Bestel je eigen exemplaar


Hoe word ik Meesteres. Handboek voor de beginnende Domina (hardcover)

Met het boek “Hoe word ik Meesteres” geeft meesteres Moriah haar openhartige en bijzondere zienswijze weer, vanuit haar ervaring als Meesteres en lifestyle Femdom lady. Het boek vormt een praktisch naslagwerk voor bepaalde handelingen (van Age play tot Zwepen), als kleine houvast in de wondere wereld van BDSM. Het boek informeert, op een boeiende manier waardoor de inhoud prettig leesbaar is. Het is een absolute musthave voor de beginnende of ontdekkende Domina, maar net zo goed voor hulpverleners die meer van BDSM willen begrijpen.

9789465010939 | 69,95 euro | Inkijkexemplaar | 319 pagina’s

Meer informatie

Jay, zoektocht van een Meesteres
De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

lijnfl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *