Jay, zoektocht van een Meesteres

De tijd dat ik Jay leerde kennen, ligt al heel wat jaren achter mij. Een paar jaar na onze kennismaking verscheen het e-book met mijn eerste voetstappen in deze wonderlijke wereld. Gedurende deze weg, zou ik mezelf weer terug vinden en leren om eigenschappen die ik jarenlang had vervloekt en weggestopt, liefdevol te omarmen en mezelf als volledig te accepteren. Zowel de warme, empathische, liefdevolle en sociale kant (die er altijd heeft mogen zijn), als de sadistische en dominante kant (die ik jarenlang hebt weggemoffeld). Mijn balans. En het is dus ook mijn balans, wat als een rode draad door het boek loopt.

Jay

In dit boek wordt het fragiele, soms zelfs onzekere, verhaal afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, maar er zijn veel meer tegenstrijdigheden in het boek terug te vinden. Hiermee probeer ik te benadrukken dat binnen de BDSM alles draait om balans en dat niets is wat het lijkt en dat het niet alleen per persoon kan verschillen, maar ook per dag of per moment. Dat maakt het juist zo intens en intrigerend.

BDSM is voor mij niet alleen liefde en een hereniging met mijzelf als totaal, het heeft ook de power jezelf en de ander te laten ontstijgen. Het beste uit jezelf én de ander te halen. Het heeft de tools je hoofd tot rust te laten komen en terug te brengen naar je eigen balans. Voor buitenstaanders kunnen verschillende spelelementen vreemd overkomen, maar onbekend maakt onbemind. De ware spelers kennen het spel en vooral, de beloning.

Nu in hardcover

Ik ben super blij dat het verhaal nu ook in hardcover verkrijgbaar is, want in deze digitale wereld, waarbij we met z’n allen veel te veel tijd doorbrengen met het (doorgaans nutteloos) schuiven van pixels, blijft een boek van papier, voor mij altijd nog iets magisch.

Ik hoop dat je het verhaal leest, met een lach, een traan en misschien zelfs met een herkenbare glimlach. En dat de fantasieën je maar mogen prikkelen tot nóg meer fantasieën.

Uitdragen

De eerste schuchtere stappen liggen inmiddels alweer ver achter me. Inmiddels zet ik me actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van BDSM. Want onbekend, maakt onbemind. Dit doe ik onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites (BDSMforyou.nl en Meesteres Moriah.nl, gedreven e-learnings, begripvolle coachgesprekken en dus ook met het schrijven van inspirerende boeken.

Bestel je eigen exemplaar

Jay (hardcover)

Zo’n tien jaar na de lancering van het e-book “Jay” is deze mentale ontdekkingstocht nu ook als hardcover verkrijgbaar. ‘Jay’ vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een beginnende Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De rauwe fantasieën worden gedeeld in opwindende verhalen, die de spanning weten te vangen tussen fictie en werkelijkheid.

9789465012926 | 39,95 euro | Inkijkexemplaar

Meer informatie

De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

lijnfl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *