Een speelgoedwinkel voor volwassenen vol enge speeltjes

Jullie willen de eerste stappen zetten richting een D/s relatie, of misschien willen jullie de relatie meer Femdom inblazen. Spannend! Leuk! Horen daar ook speeltjes bij? Die kunnen zeker versterkend werken. Vooral bij het aanbrengen van meer discipline of gewoon als straf. En uitsluitend slaan met de blote hand, is ook een beetje pijnlijk voor de gever. En dat wil je natuurlijk niet.

Een speelgoedwinkel voor volwassenen vol enge speeltjes

Duik de keuken in!

De keukenlade kan uitkomst bieden. Daar ligt ongetwijfeld nog wel een pollepel of houten spatel. Die doen het perfect. Geeft – met oog op de buren – ook niet zoveel herrie; mits het object niet gilt als een mager speenvarken, maar daar zijn gelukkig gags voor uitgevonden (of een gedragen slip/panty/whatever). Maar ook de pollepel wordt na een tijdje eentonig en die houten spatels heb je nou ook wel gezien, dus voorzichtig kijk je eens online bij een BDSM shop. Super spannend en misschien krijg je er zelfs kriebels van in je buik. Maar er blijft wellicht ook iets knagen… want hoe verleidelijk het allemaal er ook uitziet, het blijft een grote stap.

Overweldigende snoepwinkels

Ik hikte – inmiddels heel wat jaar geleden – tegen hetzelfde aan. Ik vond BDSM-shops pure snoepwinkels maar ik vond ze ook een tikkeltje “overweldigend”. Want eigenlijk vond ik alles leuk, maar ook een beetje eng. Neem bijvoorbeeld elektrotoys. Bij mij schoten direct vragen in mijn hoofd als: “Hoe werkt het?” “Kan het kwaad?” “Zet je echt iemand onder stroom?” “En wat als iemand een pacemaker heeft?” Nou ja, dat soort vragen dus. Uiteindelijk scrolde ik dan maar weer verder. Zo ging het bijvoorbeeld ook bij de zwepen. “Hoe hard sla je met deze zweep”, “Geeft deze zweep striemen?” of “Hoe bouw je een zwepenspel op?”. Ik heb zelfs een keer letterlijk gegoogeld met de vraag: “Hoeveel zweepslagen geef je iemand”. Ja, lach maar. Ik was onnozel en bleu. Ik kreeg overigens van Google geen antwoord.

Unieke blauwdruk

Inmiddels ben ik heel wat jaar én ervaring verder. Van de meeste speeltjes weet ik inmiddels hoe ze werken (sommige zijn én blijven ondingen) en hoeveel zweepslagen ik geef, is vooral afhankelijk van de ontvanger, mijn stemming en uithoudingsvermogen. Ik heb leren luisteren naar mijzelf en leren openstaan voor energie. Zowel die van mijzelf als van het object. En op basis daarvan krijgt onze BDSM-beleving de unieke blauwdruk van “samen”. En dat kan niet alleen per persoon verschillen, het verschilt zelfs per moment. Want energie is altijd anders en afhankelijk van enorm veel invloeden. Het kan zelfs tijdens de beleving nog veranderen, daarom is het belangrijk te blijven voelen.

Beginnerssetje

Maar terug naar de speeltjes. Daar zit je dan met je vingers op de muis en voor je neus een Walhalla aan speelgoed. Geen idee waar je mee moet beginnen. Misschien is zo’n beginnerssetje leuk. Daar kan je niet zoveel kwaad mee doen, dus dat zou een mooie start kunnen zijn. Vaak zitten er boeien in, een floggertje, een kietelveertje, een touw en misschien een ball-gag. Ik zeg eerlijk dat de kwaliteit van dit soort parketten doorgaans niet veel voorstelt. Maar voor het kapot is of versleten, hebben jullie vast wel kunnen ontdekken waar jullie interesse naar uit gaat. Vonden jullie die boeien een mooi startpunt van jullie beleving? Koop dat uiteindelijk een paar goede stevige leren boeien. Ze gaan immers vaak gebruikt worden, dus dan kan het materiaal maar beter goed zijn.

Bondage

Dat geldt ook voor bondage. Blijkt het knopen met touw, bij jullie veel plezier te geven? Ga dan op zoek naar goed en stevig touw. Hennep touw is erg geschikt voor bondage omdat het niet rekt. De originele japanse bondage (Shibari) gebeurt uitsluitend met hennep touw. Een dikte van 6 millimeter is voor veel soorten bondage prima, maar houd er rekening mee dat hoe langer en steviger een bondage is, hoe dikker het touw moet zijn. Bij een langdurige en stevige bondage kun je beter touw gebruiken met een dikte van 8 tot 10 millimeter. Op deze website vind je uitgebreide informatie over verschillende soorten touw.

Kortom, bouw jullie beleving op. Het hoeft allemaal niet gelijk zo heftig. De spullen in de keukenlade zijn in het begin prima. Leer met elkaar te ontdekken wat jullie fijn vinden en ga dat gedeelte uitbreiden met de juiste materialen. BDSM leent zich niet voor een vluggertje, dus neem de tijd voor elkaar (dat is het sowieso het allerbelangrijkste) maar ook om de verschillende speeltjes (en de daarbij behorende intensiteit) met elkaar te ontdekken. Je kunt beter steeds één nieuw speeltje (nieuwe beleving) aanschaffen en dat helemaal met elkaar ontdekken, voor je weer op zoek gaat naar het volgende.

Neem de tijd om de intensiteit te ervaren en verdiepen. Het leven is al jachtig genoeg.
En geniet! Van de beleving, het moment en elkaar.

Op een veilige manier ontdekken

Willen jullie op een veilige manier met elkaar ontdekken hoe bepaalde speeltjes werken en of het iets voor jullie is? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd een workshop boeken. Deze zijn discreet en worden volledig op jullie wensen afgestemd. Je krijgt de kans om kennis te maken met allerlei speeltjes en tussendoor is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat jullie thuis vol vertrouwen zelf aan de slag kunnen.

Meer informatie

Een avond in Femdom stijl, een suggestie

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *