Hoe ziet een Femdomrelatie eruit?

Zoveel mensen, zoveel voorkeuren. Natuurlijk zal een Femdomrelatie voor iedereen anders ingevuld worden. Het is immers een blauwdruk van samen. Samen bepaal je de invulling, dat maakt het juist zo puur (en fascinerend). Zo zullen er dominante dames zijn die seksueel genot halen uit het domineren van een onderdanige man (of vrouw), maar het is geen vereiste. Er zijn genoeg Femdom vrouwen die geen seksuele opwinding ervaren uit het lichaam van hun onderdanige, maar bijvoorbeeld wel uit het gevoel van macht.

Femdom in een relatie

Touwtjes in handen

Je vindt Female Supremacy bij vrouwen die graag de touwtjes in handen hebben. Vrouwen die als prinsesjes behandeld willen worden. Vrouwen met een natuurlijke dominantie, powervrouwen, vrouwen die plezier ervaren in het vernederen van een onderdanige, noem maar op. Veelal situaties waar het primair niet om seksualiteit gaat.

Wat is een D/s relatie?

Een D/s relatie is een relatie tussen een Dominant en een sub(mission). Een D/s relatie kan onderdeel uitmaken van Femdom. Het kan onderdeel zijn van een “gelijkwaardige” relatie waar de vrouw het beslissende woord heeft in (bepaalde of zelfs alle) keuzes. Het kan echter ook extremere vormen aannemen waarbij de onderdanige voor alles toestemming nodig heeft. Het bewaken van zijn kuisheid (bijvoorbeeld met een kuisheidsgordel) kan daar een onderdeel van uitmaken, maar het beheren van zijn geld ook. Met de kuisheidgordel bepaalt zij niet alleen wanneer hij tot een orgasme mag komen, maar ook dat zijn eventuele opwinding (erectie) een pijnlijke ervaring wordt.

Vertrouwen en respect

Om binnen te dringen in het hoofd (en onder de huid) van de ander, is vertrouwen en respect van het grootste belang. Het klinkt tegenstrijdig, want hoe is het mogelijk om iemand vanuit het gevoel van respect te vernederen of pijnigen? Als je begrijpt hoe energieën zich uitwisselen wordt het misschien iets duidelijker. Neem bijvoorbeeld een bol, voor de helft vullen we die met respect en vertrouwen van de één en de andere helft met respect en vertrouwen van de ander. Hoe hard we de bol ook zullen schudden, de energieën zullen zich mengen en het uiterlijk zal veranderen, maar de hoeveelheid respect en vertrouwen zullen altijd gelijk blijven.

Vertrouwen en respect is voor beiden partijen onontbeerlijk, zonder deze aspecten is een intense Femdombeleving onmogelijk.

Meer informatie

Gevangen in een kooi: De kracht van kuisheid controle
Vooroordelen Femdom ontrafeld
Femdom terminologie
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com