Waarom het platform Femdom Lifestyle?

Femdom Lifestyle houdt zich bezig met het normaliseren en meer toegankelijk maken van het begrip Femdom als lifestyle. Helaas stuit deze stroming nog steeds op veel weerstand. Zelfs bij voorvechters van de LHBTQ+-beweging heerst er (nog) veel onbegrip over de Femdom Lifestyle. Waar alle begrip uitgaat naar transgenders, genderfluïde, homoseksualiteit, intersekse, bi-sekualiteit, queer, et cetera, wordt er schamper, minachtend of zelfs lacherig gesproken over de voorkeur van Femdom.

Waarom het platform Femdom Lifestyle?

Spannende hobby

Veelal wordt Femdom gezien als “spannende hobby, beperkt tot de slaapkamer”. Hierdoor zijn er helaas maar weinig mensen die voor hun lifestyle en overtuiging uit durven komen. Hierdoor kan de beleving veelal uitsluitend in de schimmigheid – of hooguit omringt door gelijkgestemden – worden beleefd. Een gemiste kans, want iedereen verdient het om openlijk voor zijn/haar overtuiging uit te kunnen komen.

Oprechte lifestyle

Femdom is een prachtige, oprechte en natuurlijke lifestyle. Op dit platform zullen we uitleggen wat Femdom Lifestyle is en waarom het belangrijk is er een openlijk maatschappelijk gesprek over te (kunnen) voeren. Onbekend maakt immers onbemind. Maak kennis met de spannende, intense en liefdevolle wereld van de Femdom. Wie weet, is het een fascinerende herkenningstocht of gaat er een prachtige wereld voor je open!

Meer informatie

Wat is Femdom?

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com