Kan een vrouw een slavin zijn?

Ik geloof in de mentale power van de vrouw; dat de vrouw mentaal sterker is dan een man. Daar twijfel ik geen seconde aan, echter heb ik naast mijn vaste mannelijke sub, óók een slavin. Soms krijg ik daar vragen over, of het bijvoorbeeld niet tegenstrijdig is, of er dan nog wel sprake is van Femdom, hoe ik een vrouw kan pijnigen en misschien zelfs vernederen. Stuk voor stuk legitieme vragen, waar ik graag een antwoord op wil geven. Want het eerste antwoord is “nee”, het tweede antwoord is “ja” en op de derde vraag is mijn antwoord “uit liefde en in wijsheid”, maar dat is natuurlijk heel kort door de bocht. Ik zal het nader toelichten.

Kan een vrouw een slavin zijn?

Eigenwijze dame

Mijn slavin is een sterke, dominante vrouw. Ze is niet eens een tikkeltje, maar zelfs behóórlijk eigenwijs. Met haar krachtige persoonlijkheid walst ze makkelijk over man (en menig vrouw) heen. Niet bewust maar het gaat gewoon vanzelf. Ze zal nooit een man kunnen, noch willen dienen. Enerzijds vindt ze daar haar plezier niet, ze is namelijk lesbisch, maar aan de andere kant zullen er maar weinig mannen zijn die haar “de baas” kunnen zijn en bij wie ze zich onderdanig en veilig zou kunnen voelen. Het werkt gewoonweg niet.

Klein verlegen meisje

Via een gemeenschappelijke kennis, kwam ze bij mij. En op het moment dat ze mij zag, kwam in deze stoere vrouw, het kleine verlegen meisje vrij en werd ze stil. Ineens hoefde ze niet meer in haar eigen staart te bijten, haar verdriet op te kroppen en sterk te blijven om te overleven. Bij mij kan ze gewoon “zijn”, loslaten, ontspannen, op adem komen, bijtanken en zich veilig voelen. Het was van beiden kanten een natuurlijk gevoel, zonder dat we details of do’s & don’ts met elkaar hebben gesproken. De band tussen ons ontstond op een natuurlijke manier, van het één op het andere moment.

Femdom slavin

Wanneer je onder de hoede bent van een “andere” vrouw, kan er net zo goed sprake van Femdom zijn. Ook binnen een groep van gelijkgestemden, zijn er verschillende taken, rollen of hoe je het ook wilt noemen. Kijk ik op haar neer? Nee, zeker niet. Zij heeft mijn corrigerende hand en opgelegde grenzen nodig, om zich in haar hoofd vrij te kunnen voelen. Ik geef, zij ontvangt. In ruil voor mijn liefdevolle zorg (want dat is het), ontzorgt ze mij zoveel mogelijk. En daar geniet ik dan weer van.

Armen van troost

En ja, ik kan haar pijn doen, doorgaans met een glimlach op mijn gezicht, omdat ik weet wat ik in haar los maak. En natuurlijk schreeuwt, vloekt en tiert ze onder de tikken van mijn zweep, maar daar kijk ik door heen. Door haar tranen en getier zie ik haar heling, haar mentale groei, het loslaten van opgekropte emoties die geen andere uitweg kennen. Wanneer ik haar voldoende (fysieke) pijnprikkels geef, komt er letterlijk opgekropt slijm los. Geloof me, er gaan heel wat tissues tijdens zo’n moment doorheen. Aan haar energie voel ik wanneer het genoeg is; pas dan stop ik. Dan mogen mijn armen troost geven.

En als ik na afloop in haar ogen kijk, zie ik een intense liefdevolle, trotse en dankbare blik. Haar hoofd is weer tot rust gekomen; genoeg om er weer een paar weken tegenaan te kunnen. En die stilte gun ik haar.

Meer informatie

Wat is Femdom?
De historie van Femdom

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Een reactie

  • Mooi omschreven hoe de kracht herkent wordt. “Zien is geloven” zegt men weleens maar dat voelt te gemakkelijk. Natuurlijke dominantie voel je. Het is fijn om te lezen dat deze subdame diegene gevonden heeft die haar kan leiden en wijsheid geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *