Contact en ontvangen reacties

Het platform Femdom Lifestyle staat uiteraard open voor feedback en het uitwisselen van gedachten. Je kunt ons hiervoor bereiken op:

Femdom Lifestyle
info@femdom-lifestyle.nl

Lijn basis FL

Een greep uit de ontvangen reacties

Dat je niet alleen staat in je zoektocht, kun je teruglezen in de reacties:

“Leuke website! Heb met belangstelling de artikelen gelezen! Heerlijk weg lezen want ik voel alleen maar herkenning en gevoel van ‘Ja!’. Hoewel ik er echt pas net in kom rollen, voelt het alsof dit altijd voor mij bestemd was.. maar gezien ik nog wel aan het begin zit is het zich allemaal nog vorm aan het geven. Maar desondanks heb ik ongeveer al wel steeds duidelijker wat ik wil en hoe dit bij mij past. Welke benadering ik wil en leuk vind. Mijzelf nog meer vinden en herontdekken, is heel leuk. En de shift die ik doormaak van highly independent naar leren toelaten om als goddess behandelt te worden.
I love it, kan niet wachten wat de toekomst nog meer in petto heeft. Je artikelen inspireerden om je gewoon even deze mail te schrijven! ;-). Thanks”

Lijn basis FL

“Wat mooi verwoord… al een leven lang hiermee bezig… ik weet veel hierover, ik doe heel netjes, toch het is alles behalve makkelijk… wordt heel vaak zo verkeerd begrepen, helaas ook door vrouwen -ook in de BDSM wereld- die de kansen daarin soms niet helder kunnen zien (helaas is er ook een overvloed aan mensen die dit heel fout benaderen en heel slechte porno, dat helpt allemaal niet). Ik ga jouw website in rust doornemen, bedankt voor het delen!”

Lijn basis FL

“Sinds ik een paar weken geleden into femdom ben ‘gestuit’ heb ik in razendsnel tempo doorgekregen waar vele tegen aan lopen door redelijk wat mensen gesproken te hebben. Dat gaf mij ook het inzicht wat ik eigenlijk precies wil en hoe dat voor mij het beste past in mijn behoeftes en wensen. Maar ook wat voor behoefte er ook zit bij vele mannen, ergens ook verbaasd wellicht .
I just getting started and I like it so much. Ik zou eerlijk gezegd niet kunnen voorstellen ‘terug’ te kunnen.
Het voelt voor mij als mijn tweede natuur dat al die tijd ‘verborgen’ zat.
Durf ik ervoor uit te komen? Ik hou het niet ‘verborgen’ want het is en voelt voor mij dat dit is wie ik ben/wil zijn. Maar ik heb dan ook een fijne band met mensen die belangrijk voor mij zijn om het te kunnen delen en vertellen. Dat gun ik iedereen, maar ik begrijp ook dat de realiteit anders is. Hopelijk kan dit mooi initiatief gelijkgestemden samen brengen om zo een veilige omgeving te creëren.
Ik zou het trouwens leuk vinden als er vrouwen zijn die open staan voor contact om te kunnen kletsen over Femdom. Ondanks dat ik wel eens wat met wat vriendinnen kan delen is dat niet hetzelfde die niet zich daarmee ‘bezig houden’.”

Lijn basis FL

“Mooi initiatief, mijn belangstelling voor bijeenkomsten en lezingen is er. Hopelijk snel een vervolg.”

Lijn basis FL

“Leuke en leerzame stukjes om te lezen. Ik ga de site ook uitpluizen. Ik wist bv niet dat Femdom ook v-v kon zijn. Wellicht kan het mijn zoektocht naar de juiste partner vereenvoudigen.”

Lijn basis FL

“Heel mooi omschreven en ik zou mij al vele jaren geen andere relatie of levensstijl meer kunnen bedenken dan een FemDom relatie. Het is zulks een heerlijke contradictie met mijn leidinggevende en verantwoordelijke job dat ik er de meeste voldoening uithaal en hopelijk ook de dan vrijgekomen energie aan Mevrouw overbreng en Haar met volle overgave dien”

Lijn basis FL

“Ik moet er altijd wel om lachen, mannen die op het werk praten alsof ze thuis de broek aan hebben. Niet voor niks is de uitspraak “zij heeft de broek aan”. Ook niet erg. Ik aanbid overigens mijn Meesteres en onderga veel voor haar. Zij zoekt zelf de/mijn grenzen op. Wij praten daar ook nooit over, dat gaat als vanzelf. Zonder stopwoorden of lijstjes. En uiteraard doe ik veel voor Haar, om Haar te ontlasten ook in Haar dagelijks leven. Femdom is in mijn ogen iets dat in vele relaties voorkomt zonder dat er altijd sprake hoeft te zijn van een D/’s want vrouwen zijn vaak gewoon de pijler, ook binnen een gezin. Houden alle ballen hoog, regelen veel (achter de schermen). Hoe dan ook….de balans is ok.”

Lijn basis FL
Lijn basis FL

Meer informatie

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

benedenlijn Femdom lifestyle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.