Contact en ontvangen reacties

Het platform Femdom Lifestyle staat uiteraard open voor feedback en het uitwisselen van gedachten. Je kunt ons hiervoor bereiken op:

Femdom Lifestyle
info@femdom-lifestyle.nl

Lijn rood Femdom Lifestyle

Een greep uit de ontvangen reacties

Dat je niet alleen staat in je zoektocht, kun je teruglezen in de reacties:

“Wat een mooie website heeft U in elkaar weten te zetten! Sterke, realistische teksten, open en heel respectvol naar andere meningen en opvattingen toe en ook vanuit verschillende perspectieven naar Femdom gekeken. Het blijft raar dat hoewel in de praktijk in heel veel relaties de vrouwen het voor het zeggen hebben en zelfs in de bijbel regelmatig naar de kracht van de vrouw verwezen wordt (het begint al met adam die keurig de keuze die Eva gemaakt heeft opvolgt en uitvoert) er nog steeds raar gekeken wordt naar een FLR. En hoe men er ook over zou denken (ieder zijn/haar keuze immers), waarom zou men Femdom FLR dan niet simpelweg accepteren en respecteren? Maar helaas….na al die jaren is er nog steeds geen sprake van vrijheid en onderling respect, sterker nog, vrijheden, verworvenheden, acceptatie en tolerantie nemen in rap tempo af in de steeds moeilijker te begrijpen maatschappij. De claims voor individualisme en de schijntolerantie om te mogen zijn wie men wil en te doen wat men wil nemen weliswaar steeds verder toe, het begrip dat anderen ook willen zijn wie ze willen lijkt parallel daaraan heel hard af te nemen.

Ik wil U heel veel succes toewensen met Uw initiatief en hoop ooit zelf het geluk te mogen ervaren mijn sterkte te laten zien door mijn leven en al mijn zwaktes te mogen blootgeven aan een Dame in een Femdom relatie.”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Leuke website! Heb met belangstelling de artikelen gelezen! Heerlijk weg lezen want ik voel alleen maar herkenning en gevoel van ‘Ja!’. Hoewel ik er echt pas net in kom rollen, voelt het alsof dit altijd voor mij bestemd was.. maar gezien ik nog wel aan het begin zit is het zich allemaal nog vorm aan het geven. Maar desondanks heb ik ongeveer al wel steeds duidelijker wat ik wil en hoe dit bij mij past. Welke benadering ik wil en leuk vind. Mijzelf nog meer vinden en herontdekken, is heel leuk. En de shift die ik doormaak van highly independent naar leren toelaten om als goddess behandelt te worden.
I love it, kan niet wachten wat de toekomst nog meer in petto heeft. Je artikelen inspireerden om je gewoon even deze mail te schrijven! ;-). Thanks”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Wat mooi verwoord… al een leven lang hiermee bezig… ik weet veel hierover, ik doe heel netjes, toch het is alles behalve makkelijk… wordt heel vaak zo verkeerd begrepen, helaas ook door vrouwen -ook in de BDSM wereld- die de kansen daarin soms niet helder kunnen zien (helaas is er ook een overvloed aan mensen die dit heel fout benaderen en heel slechte porno, dat helpt allemaal niet). Ik ga jouw website in rust doornemen, bedankt voor het delen!”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Sinds ik een paar weken geleden into femdom ben ‘gestuit’ heb ik in razendsnel tempo doorgekregen waar vele tegen aan lopen door redelijk wat mensen gesproken te hebben. Dat gaf mij ook het inzicht wat ik eigenlijk precies wil en hoe dat voor mij het beste past in mijn behoeftes en wensen. Maar ook wat voor behoefte er ook zit bij vele mannen, ergens ook verbaasd wellicht .
I just getting started and I like it so much. Ik zou eerlijk gezegd niet kunnen voorstellen ‘terug’ te kunnen.
Het voelt voor mij als mijn tweede natuur dat al die tijd ‘verborgen’ zat.
Durf ik ervoor uit te komen? Ik hou het niet ‘verborgen’ want het is en voelt voor mij dat dit is wie ik ben/wil zijn. Maar ik heb dan ook een fijne band met mensen die belangrijk voor mij zijn om het te kunnen delen en vertellen. Dat gun ik iedereen, maar ik begrijp ook dat de realiteit anders is. Hopelijk kan dit mooi initiatief gelijkgestemden samen brengen om zo een veilige omgeving te creëren.
Ik zou het trouwens leuk vinden als er vrouwen zijn die open staan voor contact om te kunnen kletsen over Femdom. Ondanks dat ik wel eens wat met wat vriendinnen kan delen is dat niet hetzelfde die niet zich daarmee ‘bezig houden’.”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Mooi initiatief, mijn belangstelling voor bijeenkomsten en lezingen is er. Hopelijk snel een vervolg.”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Leuke en leerzame stukjes om te lezen. Ik ga de site ook uitpluizen. Ik wist bv niet dat Femdom ook v-v kon zijn. Wellicht kan het mijn zoektocht naar de juiste partner vereenvoudigen.”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Heel mooi omschreven en ik zou mij al vele jaren geen andere relatie of levensstijl meer kunnen bedenken dan een FemDom relatie. Het is zulks een heerlijke contradictie met mijn leidinggevende en verantwoordelijke job dat ik er de meeste voldoening uithaal en hopelijk ook de dan vrijgekomen energie aan Mevrouw overbreng en Haar met volle overgave dien”

Lijn rood Femdom Lifestyle

“Ik moet er altijd wel om lachen, mannen die op het werk praten alsof ze thuis de broek aan hebben. Niet voor niks is de uitspraak “zij heeft de broek aan”. Ook niet erg. Ik aanbid overigens mijn Meesteres en onderga veel voor haar. Zij zoekt zelf de/mijn grenzen op. Wij praten daar ook nooit over, dat gaat als vanzelf. Zonder stopwoorden of lijstjes. En uiteraard doe ik veel voor Haar, om Haar te ontlasten ook in Haar dagelijks leven. Femdom is in mijn ogen iets dat in vele relaties voorkomt zonder dat er altijd sprake hoeft te zijn van een D/’s want vrouwen zijn vaak gewoon de pijler, ook binnen een gezin. Houden alle ballen hoog, regelen veel (achter de schermen). Hoe dan ook….de balans is ok.”

Lijn rood Femdom Lifestyle
Lijn rood Femdom Lifestyle

Meer informatie

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

2 reacties

  • Het zijn over het algemeen vrouwen en moeders die de kinderen opvoeden en verzorgen en dat is niet alleen bij de mens zo maar bij alle zoogdieren. Ook jongetjes worden natuurlijk door een vrouw liefdevol verzorgd ,gevoed en zonodig gecorrigeerd en bestraft. Als dat ophoudt doordat, tijdens de puberteit, jongens een man willen worden en de vrouwelijke autoriteit en dominantie niet meer willen erkennen kan het misgaan met ze. Ze worden vaak het slachtoffer van hun door het testosteron hormoon opgewekte typisch mannelijke eigenschappen en gedrag zoals geldingsdrang en agressie. Eigenschappen die onze samenleving verpesten zolang die geleid wordt door mannen die deze eigenschappen in sterke mate hebben en daardoor leidende posities weten te veroveren.
    Om dit tegen te gaan en onze patriarchale samenleving te veranderen in een matriarchale, door vrouwen geleide, samenleving is het nodig dat vrouwen de macht in handen krijgen en houden. Om te beginnen in hun gezin, over hun kinderen en vooral over hun mannelijke partner. Dat vereist stevig optreden; optreden dat niet in de van nature in zachtmoediger vrouwelijke aard ligt. Toch zal dat gaan lukken als de mannen langzamerhand merken dat alles beter gaat als zij zich er bij neerleggen dat de vrouw wijzer en sterker is omdat zij gewoon een vrouw is. Een wijzere en meer liefdevolle vrouw bij wie de macht in goede handen is.

    • Gelukkig bestaat er sinds geruime tijd een stroming van vrouwen die actief de suprematie van de vrouw en de erkenning van het vrouwelijk leiderschap op actieve wijze nastreeft. Zij doen dat door samenkomsten en lezingen maar ook door zogenaamde Femdom parties waarin mannen tot onderdanigheid gedwongen worden door ze al of niet vastgebonden lijfstraffen te geven. De ervaring leert dat deze aldus behandelde mannen van karakter veranderen en hun typisch mannelijke agressiviteit verliezen terwijl hun energie door vrouwen in goede banen geleid en benut kan worden. Op de BDSM site Fetlife worden deze Femdom bijeenkomsten regelmatig aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *